Wie zijn wij Wat doen wij voor de ondernemer Wat doen wij voor de particulier Kwaliteit en veiligheid Actueel Contact
© AKT€ KVK 14070019
Wie zijn wij?
AKTE is het bureau voor administratie en belastingadvies. Wij leveren alle diensten voor particulieren en bedrijven die betrekking hebben op administratie en belastingzaken. Ons klantenbestand bestaat uit ondernemingen in het MKB en uit particulieren. Het werkgebied van AKTE concentreert zich in de regio Parkstad en de gemeenten Schinnen, Nuth en Sittard-Geleen.

De klant staat centraal

AKTE werkt vanuit de gedachte dat direct klantcontact centraal moet staan. Onze klanten hebben geen behoefte aan dure adviseurs die moeilijk te bereiken zijn. Wij staan open voor de vragen en wensen van onze klanten. Iedere vraag is een antwoord waard. In tegenstelling tot veel van onze branchegenoten zijn wij ook dus na kantoortijd bereikbaar. U neemt met ons contact op als het u uitkomt.

De kwaliteit

AKTE levert kwalitatief hoogwaardig werk. Van het inrichten van uw administratie tot de contacten met bijvoorbeeld de Belastingdienst. Wij voorkomen problemen door tijdig de juiste acties in gang te zetten. Indien wij goed door u geïnformeerd zijn, lopen uw financiële zaken geen schade op. U kunt van ons verwachten dat wij de fiscale actualiteit op de voet volgen zodat de advisering naar u als klant optimaal is. Wat voor u moeilijke materie is, is voor ons dagelijks werk.

De prijs

De prijs is afhankelijk van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Wij hanteren echter niet het prijsniveau van de grote administratie- of accountantskantoren. U zult merken dat wij u veel kwaliteit bieden voor een redelijke prijs.