UW ADMINISTRATIE- EN BELASTING ADVIESBUREAU

Akte is het bureau voor administratie en belastingadvies. Wij leveren alle diensten voor particulieren en bedrijven die betrekking hebben op administratie en belastingzaken. Ons klantenbestand bestaat uit ondernemingen in het MKB en uit particulieren.
Het werkgebied van Akte concentreert zich op Zuid Limburg

PERSOONLIJK

Wij zijn een onafhankelijk en zelfstandig financieel adviesbureau in Zuid-Limburg. Wij streven naar het wegnemen van financiële zorgen en het benutten van financiële kansen bij onze klanten. Door echt betrokken te zijn bij hun wensen en behoeftes, kunnen wij het beste persoonlijke financieel advies geven. Het voordeel voor de klant staat hierbij altijd centraal.

DE KLANT STAAT CENTRAAL

Akte werkt vanuit de gedachte dat direct klantcontact centraal moet staan. Onze klanten hebben geen behoefte aan dure adviseurs die moeilijk te bereiken zijn. Wij staan open voor de vragen en wensen van onze klanten. Iedere vraag is een antwoord waard. In tegenstelling tot veel van onze branchegenoten zijn wij ook dus na kantoortijd bereikbaar. U neemt met ons contact op als het u uitkomt.

DE KWALITEIT

Akte levert kwalitatief hoogwaardig werk. Van het inrichten van uw administratie tot de contacten met bijvoorbeeld de Belastingdienst. Wij voorkomen problemen door tijdig de juiste acties in gang te zetten. Indien wij goed door u geïnformeerd zijn, lopen uw administratieve & fiscale zaken geen schade op. U kunt van ons verwachten dat wij de fiscale actualiteit op de voet volgen zodat de advisering naar u als klant optimaal is. Wat voor u moeilijke materie is, is voor ons dagelijks werk.

DE PRIJS

De prijs is afhankelijk van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Wij hanteren echter niet het prijsniveau van de grote administratie- of accountantskantoren. U zult merken dat wij u veel kwaliteit bieden voor een redelijke prijs.

ONS AKTE TEAM

JOS ERKENS
Belasting adviseur

06 – 128 814 35
(WhatsApp toegankelijk)
E-mail naar Jos

BERT THEUNISSEN
Administratief Adviseur

06 – 531 399 89 
(WhatsApp toegankelijk)
E-mail naar Bert

(AKTE) ADVIES NODIG? WIJ HELPEN U GRAAG!

Akte Adviseurs is een onafhankelijk en zelfstandig administratief & fiscaal adviesbureau in Zuid Limburg. Door uw wensen en behoeftes centraal te stellen, kunnen wij het beste persoonlijke advies geven.